Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Vitbergsbadet

Telefon:0910 - 73 50 00

Besöksadress Slalomvägen 2
931 70 Skellefteå

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Vitbergsbadet

Tjejer i rutschen på Vitbergsbadet

Vitbergsbadet ligger i direkt anslutning till Skellefteå Camping. Ett härligt bad för alla smaker, åldrar och grader av djärvhet.

 

Nu slipper du köa för att köpa biljett!

Köp din badbiljett på nätet via vår webbshop: entryevent.skelleftea.se/ticketshop  Här kan du även förköpa biljetter till Byske utebad. Webbshopen fungerar i webbläsarna Chrome, Firefox, Safari och Edge.

Det här kan du göra på Vitbergsbadet

Här finns vågmaskin, vattenrutschbanor, barnpool, varmvatten- och bubbelpool. Vill man ha en torr upplevelse har vi också ett "luftland" med hoppborg, rutschkana och hinderbana, allt inramat av gröna gräsmattor och förhoppningsvis massor av sol.


För dig som är badsugen året om rekommenderar vi må-bra-templet Eddahallen eller något av våra andra badhus runt om i kommunen. Mer information hittar du i länkarna till höger.

Varmt välkommen!

Sommarkortet

Aktuellt Vi fortsätter med det populära Sommarkortet som gäller på Vitbergsbadet, Byske utebad och Eddahallen. Kortet gäller på Eddahallen från 5 juni och på u...

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2017-11-03