Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Barnens bokbuss

Telefon:070-538 16 00

Besöksadress Kanalgatan 73
(Stadsbiblioteket)

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Barnens bokbuss

bibliotek

Barnens bokbuss ger biblioteksservice till barn och personal i glesbygdens skolor och förskolor. Bussen är specialinredd för att passa barnens behov, men innehåller också media som kan användas av skolans och barnomsorgens personal. Även allmänheten är välkommen att låna barn- och ungdomslitteratur.

I Skellefteå finns en speciell bokbuss för barn på landsbygden. Bussen besöker skolor, förskolor och dagbarnvårdare var fjärde vecka.

Är du hemma med barn eller vill låna till dina barnbarn är du välkommen att låna barn- och ungdomslitteratur på bokbussen.

Om du vill veta när bussen kommer till din hållplats kan klicka på "Turlistor" till höger.

Så fortsätter arbetet med kulturhuset

Nyhet 2016-10-12 Projektet Kulturhus Skellefteå drivs målmedvetet vidare efter att White Arkitekter utsågs till vinnare med sitt bidrag ”Sida vid sida” i juni i den up...

Första kongressen bokad till kulturhuset!

Nyhet 2016-06-21 Skellefteås kommande kulturhus har fått sin första kongressbokning, som dessutom har anknytning till en av husets blivande kärnverksamheter. Det är Bi...

Ansvarig nämnd: Kulturnämnden

Informationen granskades: 2016-09-07