Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Bureå bibliotek

Telefon:0910-73 61 22

Besöksadress Norra Ågatan 1
932 51 Bureå

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Bureå bibliotek

Kultur
Bubbel på Bureå bibliotek.

Bureå bibliotek finns vid älven nära skola och centrum i huset Torparen.

Välkommen in för att träffa Bureås egen bibliotekspingvin Bubbel! Han bor på barnavdelningen och har en läsklubb tillsammans med barnen i Bureås förskoleklasser. Just nu jobbar de med Bokjuryn och Bubbel är mycket nyfiken på vilka böcker barnen har röstat fram som sina favoriter.

Bureå bibliotek

På biblioteket kan du låna böcker, pocketböcker, tidskrifter, ljudböcker och även filmer för olika åldrar. Dagstidningarna Norran, Västerbottens folkblad och Dagens nyheter samt senaste numret av tidskrifterna kan du läsa på biblioteket.

Kopiering

Kopieringsapparat finns.
Pris: 2 kr/sida för A4-format och 4 kr/sida för A3-format.

Självutlåning

Ny självutlåningsutrustning med RFID-teknik finns på plats och underlättar vid lån och återlämning. Välkommen in och bekanta dig med den nya tekniken! För att låna behöver du numera en egenvald PIN-kod på 4 siffror. Vi lägger in koden till dig om du inte redan har en. Koden kan du också använda för att logga in i bibliotekens katalog och där se och förnya dina lån samt reservera material.

Internet

1 dator som är bokningsbar 2 timmar/dag och drop-in 30 minuter/dag. Utskrifter kostar 2 kr/ sida.

Välkommen till ditt bibliotek i Bureå!

 

Så fortsätter arbetet med kulturhuset

Nyhet 2016-10-12 Projektet Kulturhus Skellefteå drivs målmedvetet vidare efter att White Arkitekter utsågs till vinnare med sitt bidrag ”Sida vid sida” i juni i den up...

Första kongressen bokad till kulturhuset!

Nyhet 2016-06-21 Skellefteås kommande kulturhus har fått sin första kongressbokning, som dessutom har anknytning till en av husets blivande kärnverksamheter. Det är Bi...

Ansvarig nämnd: Kulturnämnden

Informationen granskades: 2017-11-17