Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Campusbiblioteket

Telefon:0910-58 53 45

Besöksadress Laboratorgränd 13,
Postadress: Campusbiblioteket Skellefteå, 931 85 Skellefteå

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Campusbiblioteket

Campusbiblioteket erbjuder spetskompetens inom informationssökning, vetenskapligt skrivande och metod, forskarstöd samt universitetspedagogik. Vi utbildar och handleder studenter i informationskompetens.

Vår ambition är att vara en självklar och trivsam mötesplats för Skellefteås alla studenter på universitet, Vux och högskola.  Vi vill att man ska längta till Campusbiblioteket! Du som inte är student är också varmt välkommen att besöka oss på webben eller i våra vackra lokaler i FORUM-huset vid Skellefteälven.

Campusbiblioteket

Länk till Campusbiblioteket 
 
Biblioteket drivs som ett samarbete mellan Luleå tekniska universitet,  Skellefteå kommun och Umeå universitet.

Ny parkeringstaxa beslutad

Nyhet 2017-04-24 På tekniska nämndens möte 2017-04-24 togs beslut om ändrad taxa för parkering i Skellefteå kommun. Den ändrade taxan börjar gälla 1 september 2017.

Var med och håll Skellefteå rent i vår!

Nyhet 2017-04-24 Skellefteå deltar i vårens Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatperso...

Flygfotografering med drönare

Nyhet 2017-04-21 Nu startar säsongen för fotografering från drönare. Kommunens Lantmäteri använder metoden för att utföra mätningsuppdrag. Att fotografera från en drön...

Ansvarig nämnd: Kulturnämnden

Informationen granskades: 2017-04-11