Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Ursvikens bibliotek

Telefon:0910 - 308 82

Besöksadress Föreningsvägen 10, Folkets hus
932 37 Ursviken

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Ursvikens bibliotek

Du hittar biblioteket i Ursvikens Folkets Hus. Vårt bibliotek ger service till förskolor, skolor och dig som bor, jobbar eller besöker Ursviken.

 

På biblioteket kan du låna böcker/ljudböcker för barn och vuxna, läsa dagstidningar och tidskrifter samt låna DVD-filmer för barn. Här finns också böcker på andra språk, t ex engelska, DAISY och storstilsböcker. Söker du en speciell bok, eller vill läsa på ett särskilt språk, som inte finns på biblioteket; prata med personalen så försöker vi hjälpa dig.

Internet

Här kan du boka en dator för att surfa på Internet. Du får sitta max två timmar/dag. Datorn bokas kostnadsfritt; utskrifter kostar 2 kr/sida. Det finns också scanner till dator.

Välkommen till Ursvikens bibliotek!

Tyck till om din fritid!

Nyhet 2018-04-16 Nu vill vi veta dina önskemål och förslag om framtidens kultur och fritid.

Så fortsätter arbetet med kulturhuset

Nyhet 2016-10-12 Projektet Kulturhus Skellefteå drivs målmedvetet vidare efter att White Arkitekter utsågs till vinnare med sitt bidrag ”Sida vid sida” i juni i den up...

Första kongressen bokad till kulturhuset!

Nyhet 2016-06-21 Skellefteås kommande kulturhus har fått sin första kongressbokning, som dessutom har anknytning till en av husets blivande kärnverksamheter. Det är Bi...

Ansvarig nämnd: Kulturnämnden

Informationen granskades: 2017-10-12