Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Fritidskontoret, lokalbokning

Telefon:0910-73 50 00

Besöksadress Bäckgatan 1
931 34 Skellefteå

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Boka lokal

Är du aktiv i föreningslivet, friskvårdsansvarig i företaget eller intresserad av att spela badminton med kompisarna en kväll?
Vi har lokalerna och idrottshallarna.

Eboka fungerar igen

Nu kan du spontanboka en idrottshall för någon rolig aktivitet igen? Klicka på den här länken boka en idrottshall online med direktbetalning för att komma till tjänsten. Där hittar du lediga tider i våra hallar (gäller endast enstaka tider). OBS! Du måste skapa ett konto för att kunna boka.

 

 

Idrottsaktivitet eller annan fysisk aktivitet

Skellefteå kommun har en vision om Världens bästa hälsa år 2020, och nog har vi goda förutsättningar med de cirka 50 idrottshallar som finns i kommunen. Storleken på hallarna varierar från fullstor matcharena med läktare, vanlig skolidrottshall till danssal. Vi har lokaler för nästan alla former av fysiska aktiviteter. Ja även inredda salar för bordtennis och  brottning finns att hyra.
Läs mer om bokning av lokal för idrott eller annan fysisk aktivitet

I Skellefteå kommun finns möjligheten att hyra lokaler för många olika aktiviteter. Det kan vara allt ifrån idrottsaktiviteter till exempelvis arrangemang, möten, kurser, fester eller övernattning.  När du hyr lokal är du skyldig att ta del av de allmänna ordningsreglerna.

Studiecirkel eller kurs

I många av våra skolor finns klassrum att hyra för studiecirkel eller annan kursverksamhet.
När det gäller kurser som kräver speciallokaler som exempelvis matlagning, textil, keramik med mera, får de lokalerna endast bokas av studieförbund.
Gäller det förfrågan om datasal ring kundtjänst på telefon 0910-73 50 00 och tryck 2 (skola och barnomsorg)

Annan aktivitet

Söker du lokal för annat ändamål än det som angivits ovan är du välkommen att ta kontakt med oss. Lokalerna går förstås att använda till många fler ändamål. Vi försöker alltid att se möjligheterna.

Lokal för fest och disco

Aktuellt Skolrestaurang är den perfekta lokalen för ett större sällskap. Stolar och bord finns redan på plats.
Låna ihop några vita linnedukar, ställ farmors ...

Lokal för evenemang

Aktuellt Är du arrangör för ett större evenemang och söker lokal i Skellefteå kommun för ett evenemang?
Genom åren har både stora och små evenemang passerat ge...

Lokal för läger och övernattning

Aktuellt Simläger eller fotbollscup....vem har inte övernattat på liggunderlag med sovsäcken och kudden i en skolsal. Jagat varandra i korridorerna och sovit b...

Lokal för möte

Aktuellt Vad är det för typ av möte? Ska föreningen ha årsstämma eller har företaget bjudit in en föreläsare? Hur många kommer? Vilken teknik behöver ni?
Dessa...

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2018-03-06