Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Föreningsliv

Skellefteå kommun satsar på ett rikt föreningsliv och en god folkhälsa. Föreningslivet är en viktig kugge i samhället, men kanske allra viktigast för barn och ungdomars utveckling och fostran. Genom engagemang och aktivering skapas naturliga mötesplatser.

Fritid Skellefteå stödjer ungdoms- och handikappföreningar med bidrag, rådgivning för utbildning och utveckling. Kontakta handläggare för mer information.

Fritid Skellefteå ger även bidrag till samlingslokaler, fiske/friluftsliv, integration, medlemsbidrag till pensionärsföreningar med mera.
 
Kultur Skellefteå stödjer kulturföreningar genom årsbidrag för att bidra till ett rikt kulturliv i Skellefteå. Dessa föreningar har även möjlighet att söka bidrag till program för barn och unga ur barn- och ungdomspotten. Evenemangsbidrag kan sökas av alla arrangörer av kulturprogram i Skellefteå kommun.

Pimpel-SM 2017 avgörs i Burträsk

Nyhet 2017-03-27 Till helgen, 1-2 april kommer det att vimla av pimpelfiskare vid sjön Burträsket i Burträsk när Pimpel-SM 2017 avgörs.
- Det känns roligt att vi får h...

Föreningsnytt mars 2017

Nyhet 2017-03-23 Nu är vårdagjämningen här. Det innebär att det blir ljusare och ljusare igen. I det här brevet tipsar vi bland annat om påsklovet, hur du kan nå nya k...

Byske Havsbad - bästa familjecamping 2017

Nyhet 2017-03-17 Byske Havsbad har fått utmärkelsen Stora barnsemesterpriset 2017 i kategorin Bästa campingplats för barnfamiljer i Sverige.
- Det känns roligt och ins...

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2017-02-16