Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Föreningsliv

Skellefteå kommun satsar på ett rikt föreningsliv och en god folkhälsa. Föreningslivet är en viktig kugge i samhället, men kanske allra viktigast för barn och ungdomars utveckling och fostran. Genom engagemang och aktivering skapas naturliga mötesplatser.

Fritidskontoret stödjer ungdoms- och funktionsnedsättningsföreningar med bidrag, rådgivning för utbildning och utveckling. Kontakta handläggare för mer information.

Fritidskontoret ger även bidrag till evenemang, samlingslokaler, fiske/friluftsliv, integration, medlemsbidrag till pensionärsföreningar med mera.
 
Skol- och kulturkontoret stödjer kulturföreningar genom årsbidrag för att bidra till ett rikt kulturliv i Skellefteå. Dessa föreningar har även möjlighet att söka bidrag till program för barn och unga ur barn- och ungdomspotten. Evenemangsbidrag kan sökas av alla arrangörer av kulturprogram i Skellefteå kommun.

SM-veckan söker volontärer

Aktuellt Nu söker vi dig som är intresserad av att vara med och hjälpa till under SM-veckan 2018 i Skellefteå med olika uppdrag.

Låna fiskeutrustning på bibliotek

Nyhet 2017-05-24 Nu kan du inte bara låna böcker om fiske. Du kan även låna en fiskeutrustning om du besöker Bureå bibliotek i sommar.
- Vi vill testa något nytt i Bur...

RFSL vann Skellefteå kommuns demokratipris

Nyhet 2017-05-24 Skellefteå kommuns demokratipris 2017 tilldelas RFSL. Motiveringen handlar om RFSL:s engagemang för att skapa ett öppet och demokratisk samhälle där a...

SM i längdskidor 2018 förlängs

Nyhet 2017-05-23 Den 21–26 mars 2018 avgörs SM på längdskidor i Skellefteå i samband med SM-veckan. I vinter förlängs SM med en dag för att även inkludera damernas tre...

Föreningsnytt maj 2017

Nyhet 2017-05-18 Nu är ett nytt nummer av Föreningsnytt ute. Här kan du läsa om sommarlovsaktiviteter, fler ledsagare behövs, SM-veckan behöver föreningslokaler och År...

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2017-05-17