Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Skidstadion och konstsnöspår

Under vintern förvandlas norra delen av campingen till skidstadion. Här har många SM-tävlingar avgjorts. Här ligger Skellefteå Skidklubbs klubbstuga, varifrån deras träningar startar. Ett 2,6 kilometer långt konstsnöspår utgår också från skidstadion, när temperaturen så tillåter.

Skidspår på  Vitberget

Här hittar du ett informationsblad med karta och information om skidspåren på Vitberget som du kan skriva ut.

 

Konstsnöspåret

Konstsnöspåret är 2,6 kilometer långt, gratis och elbelyst till klockan 22.00, alla dagar. Skidsäsongen kan starta omkring den 1 december och förlängas några veckor i mars-april.

Skidträning

Skidträning kan förekommer på spåret.

 

Ombyte Skellefteå Skidstadion

Nu finns det möjligheter för er som åker skidor med utgångsläge Skellefteå Skidstadion att byta om och duscha i Skellefteå skidklubbhuset på området. Öppettider Måndag-torsdag 06.00-21.00 och fredag-söndag 06.00-19.00. Samma öppettider gäller för bommen in till Skellefteå Camping/Skidstadion.

Historik Skellefteå Skidstadion

 

Skid- och motionsspår i centralorten

Aktuellt Inom Skellefteå centralort har du stora möjligheter till motion i form av skidåkning på vintern och promenad på sommaren.
Belysningen på elljusspåren...

Ny reningsmetod testas på Lövånger badhus

Nyhet 2017-03-24 Från 27 mars till 12 april kommer vi att testa en ny reningsmetod av badvatten på Lövånger badhus. Istället för klor ska en mer miljövänlig produkt (d...

Vi har sommarjobb!

Nyhet 2017-03-24 Vi söker mer än 700 personer till våra sommarjobb. Vi söker bland annat sjuksköterskor, undersköterskor, boendehandledare, kockar, camping och turistp...

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2017-02-14