Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Tävla och vinn friluftsupplevelser! #mingrejskellefteå

Skellefteå har ett fantastiskt rikt friluftsliv och det vill vi att just du ska upptäcka. Vad är din Grej? Vad brukar du göra när du är ute i naturen? Brukar du göra något själv? Eller med familj eller vänner?

Var med och tävla om ett enmanstält, boende i stuga på Byske Havsbad eller Skellefteå Camping, en övernattning med vännerna i Kalvträsk vildmarkscamp.

Så här går tävlingen till:

  1. Fotografera eller filma en sekvens där du visar upp det rika friluftslivet i Skellefteå kommun - på DITT sätt.
  2. Tagga #mingrejskellefteå 
  3. Publicera på Facebook och/eller Instagram. Klart!
    Obs. Tänk på att ditt konto måste vara öppet (publikt) för att vi ska kunna se dina inlägg.


Och du - det är helt okej att skicka in hur många bidrag du vill i kategorierna; Friluftsliv med familjen, Friluftsliv med kompisgänget eller Friluftsliv på egen hand.

Se alla bidrag här

Priser

  • 1:a pris i kategorin "Friluftsliv med familjen" - 1 natt i stuga på Skellefteå Camping eller Byske Havsbad för 4 personer. Ingår gör även ryggsäck med termos och annat som hör picknicken till samt karta över närmaste vandringsled.
  • 1:a pris i kategorin "Friluftsliv med kompisgänget" - Övernattning 1 natt i stuga på Kalvträsk vildmarkscamp för 4 personer. Ingår hyra av bastu samt egna fiskespön och fiskekort.
  • 1:a pris i kategorin "Friluftsliv på egen hand" - Vinn ditt eget enmanstält och termos.


Tävlingen avslutas 31 augusti 2018. Under tävlingstiden kommer även ett antal enklare priser lottas ut bland inlägg taggade med: #mingrejskellefteå
Vi kontaktar vinnarna genom sociala medier.

Juryn består av personer som på olika sätt jobbar med friluftslivet inom Skellefteå kommun. Indelning i tävlingskategorierna sker av juryn utifrån bedömning av motivet i inläggen.

Genom deltagande i denna tävling godkänner fotografen att juryn och Skellefteå kommun får använda inskickade bilder och filmer i olika sammanhang som har med friluftsliv att göra inom kommunen.

Kolla in Skellefteås friluftsliv här

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2018-01-24