Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Bada på Byske Havsbad

Byske brygga för webb
Brygga som sträcker sig långt ut på vattnet.

Vid femstjärniga Byske Havsbad finns många möjligheter till bad och sommaraktiviteter. Vid utebadet i havet finn en lång flytbrygga som är så stabil att det går bra att köra rullstol på den.

Badbryggan är 150 meter lång och mycket stabil. För personer med nedsatt syn finns ett rep längs den högra kanten av bryggan, vilket gör det lätt att orientera sig.

Badrullstol

För dig som använder rullstol och vill komma ner i vattnet finns en badrullstol att låna gratis. Den går att rulla i sanden men det krävs att någon skjuter på. Badrullstolen finns att låna vid kioskens uthyrning.


I närhet till badbryggan finns en handikappanpassad vattentoalett och två vattentoaletter. För att ta sig till toaletterna behöver du korsa en yta med gräs och packad jord.

På Byske havsbad finns restaurang, café och kiosk som har öppet under sommarsäsongen.

Karta över Byske och havsbadet

 


 

Tillgängligt friluftsliv

Aktuellt På den här sidan hittar du ett antal friluftsområden i Skellefteå kommun som är anpassade för personer med någon typ av funktionsnedsättning. Scrollar...

Bada i Falkträsket

Aktuellt Vid badet i Falkträskets badplats finns en badbrygga som är tillgänglighetsanpassad för rullstol och personer med nedsatt syn.

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2018-01-15