Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå Konsthall

Telefon:kundtjänst 0910-73 50 00
Nordanå reception 0910-73 55 10

Besöksadress Nordanå, 931 33 Skellefteå

Öppettider:
tis-tors 10-19, fre-sön 12-16, mån stängt.

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Skellefteå Konsthall

Skellefteå Konsthall är i kommunal regi och finns i huvudbyggnaden på Nordanå.

Skellefteå Konsthalls mål är att medverka i samhället genom att synliggöra och öka kunskapen om samtidskonst samt stödja konstnärligt arbete. Ambitionen är att återge den mångfald som samtidskonsten erbjuder.

Konsthistoriska utställningar kan också rymmas inom ramen, om innehåll lyfts och förs i dialog med en samtida kontext. Verksamheten bedrivs framför allt på en nationell nivå men har även en internationell förankring. 

SKOLPROGRAM

Aktuellt Välkommen att besöka Skellefteå Konsthall med din klass. Vi erbjuder gratis skolprogram för åldersgrupperna, förskolebarn till vuxenstuderande, där vi...

Enprocentsregeln

Aktuellt Sedan 1962 tillämpas enprocentsregeln i Skellefteå kommun. Det betyder att en procent av den projekterade byggkostnaden vid ny- eller ombyggnation av ...

Bothniasalong 2018

Aktuellt Bothniasalongen är ett samarbete mellan Skellefteå Konsthall, Västerbottens museum, Norrbottens museum och konsthallen i Luleå.
Syftet med Bothniasalo...

Dags att söka vårens arbetsstipendium!

Nyhet 2018-04-13 Du är nu välkommen att ansöka om kulturnämndens arbetsstipendium för våren 2018. Ansökan ska vara inne hos kulturnämnden senast den 30 april.

FULLT ÖS - om att göra sin grej!

Nyhet 2018-03-22 Skellefteås kulturföreningar/kulturaktörer
kommer att göra sin grej, 17-18 november 2018 på Nordanå kulturområde.

Så fortsätter arbetet med kulturhuset

Nyhet 2016-10-12 Projektet Kulturhus Skellefteå drivs målmedvetet vidare efter att White Arkitekter utsågs till vinnare med sitt bidrag ”Sida vid sida” i juni i den up...

Ansvarig nämnd: Kulturnämnden

Informationen granskades: 2018-04-22