Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Allmänna samlingslokaler i Skellefteå kommun

Södra Hedensbyn byagård bild.jpg

Du kanske ska ha födelsedagsfest, bröllop, släktträff eller någon annan festlighet. Här har du chansen att hitta lokalen du söker.

Samlingslokalerna i det här registret får ett årligt bidrag från Skellefteå kommun. Du kan söka inom ett område eller del av namnet. I registret kan du se bilder på lokalens utrymme och utrustning med mera. Vill du veta prisuppgifter och övriga uppgifter så kontaktar du kontaktpersonen för samlingslokalen. Här hittar du en karta över samlingslokalerna i Skellefteå kommun. För att hitta information om en speciell samlingslokal på kartan. Klicka på (i)-symbolen längst upp på kartsidan. För sedan muspekaren över den samlingslokal du vill veta mera om. Välj symbolen till höger om samlingslokal. Då ser du var samlingslokalen finns. 

 • Aktivitetshuset Älvan Fällfors
  Aktivitetshuset Älvan ligger vackert vid campingen och Byskeälven med kyrkan på andra sidan. Sedan hösten 2013 drivs lokalen av en ekonomisk förening.
  Läs mer om 'Aktivitetshuset Älvan Fällfors'
 • Andersvattnet-Söderby bygdegård
  Lokalen ligger i Andersvattnet 55 kilometer söder om Skellefteå. Omgiven av naturskön miljö nära sjön. Tidigare har det här varit en skola. 1,6 kilometer söder om Burträsk.
  Läs mer om 'Andersvattnet-Söderby bygdegård'
 • Bissjön byastuga
  Byastugan "Idet" ligger högt belägen i byn. Runt omkring lokalen finns skog. Den före detta skolan byggdes 1906-1907. Det var undervisning i lokalen fram till 1956. År 2002 övertog byaföreningen lokalen.
  Läs mer om 'Bissjön byastuga'
 • Bjurfors samlingslokal
  Lokalen och idrottsanläggningen ligger lantligt till i Bjurfors by. Lokalen drivs av IFK Bjurfors. Den ligger cirka 2,3 mil sydväst om Skellefteå centrala.
  Läs mer om 'Bjurfors samlingslokal'
 • Bodan Skellefteå samlingslokal
  Samlingslokalen ligger söder om Skellefteå. Sväng av Burträskvägen mot Bodan. Kör sedan 1,5 kilometer. Lokalen ligger till höger vid hockeyplanen.
  Läs mer om 'Bodan Skellefteå samlingslokal'
 • Bodbysund bygdegård
  Bygdegården ligger vackert till centralt i byn Bodbysund och intill Burträskvägen. Lokalen drivs av Bodbysunds bygdegårdsförening.
  Läs mer om 'Bodbysund bygdegård'
 • Bodwik samlingslokal
  Lokalen är lantligt belägen mitt i Boviksbyn och drivs av hembygdsföreningen. Bredvid samlingslokalen finns ytterligare en byggnad som kan samnyttjas samt ett båt- och fiskemuseum.
  Läs mer om 'Bodwik samlingslokal'
 • Boliden Folkets Hus
  Boliden Folkets Hus är byggt 1928 och ligger centralt till i samhället. Klicka vidare på länken till föreningens hemsida så får du mer information.
  Läs mer om 'Boliden Folkets Hus'
 • Brännfors byagård Boliden
  Samlingslokalen ligger lantligt till i Brännfors by med närliggande bostadshus. Samlingslokalen drivs av Brännfors byalag. Den ligger mellan Krångfors och Svanström.
  Läs mer om 'Brännfors byagård Boliden'
 • Bursiljum samlingslokal
  Bursiljum Folkets Hus-Park hittar du i norra Bursiljum. Naturmiljö med skog runt omkring lokalen.
  Läs mer om 'Bursiljum samlingslokal'

Första Föregående 1 2 3 4 5  ... Nästa Sista 

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2017-05-11