Meny Kontakt, tyck till & öppettider

Besöksadress Laboratorgränd 5,
931 77 Skellefteå

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Allmän information

Här får du information om sådant som kan vara bra att veta för dig som är studerande på Campus.

Datoranvändning på VUX

Allmän information om datoranvändning på VUX (pdf, nytt fönster)

Här hittar du regler för användning av datorerna på VUX (pdf, nytt fönster)

Försäkring

Vux elever är försäkrade genom Skellefteå kommun i försäkringsbolaget Protector. Försäkringen gäller för ordinarie verksamhet i skolan, lektion och rast, samt resa till och från. (OBS: Gäller ej på fritiden!)

Läs utförligare information här

Skadeanmälan kan göras på denna sida (klicka på länken Skador)

Studieavbrott

Om du avbryter studierna under pågående kurs fyller du i en skriftlig avbrottsanmälan som finns här på vår hemsida (eller receptionen). Tänk på att också meddela CSN!
Tänk också på att ett avbrott kan få konsekvenser för ditt ev. studiemedel. Är du osäker, kontakta CV för att få hjälp.

Klicka här för att skriva ut blanketten (pdf, nytt fönster)

Ansvarig nämnd: Gymnasienämnden

Informationen granskades: 2017-10-10