Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

VUX

Kommunal vuxenutbildning för dig som vill läsa in behörighet.

Vårdpedagogik och handledning

En utbildning för dig som är intresserad av handledning och vårdpedagogik >>

Yrkesvux

Om du är intresserad av en lokal yrkestutbildning i Skellefteå, följ uppdateringar på denna hemsida. VUX för dialog med upphandlade aktörer om att etablera olika yrkesinriktningar i Skellefteå. Ännu är inte något fastställt, men förhoppning finns om uppstart av någon inriktning under våren 2018.
När mer information finns kring utbud i Skellefteå uppdateras hemsidan. Håll utkik här.

Du kan studera i den kommunala vuxenutbildningen från höstterminen det år du fyller 20 år eller när du har fått ditt slutbetyg från gymnasiet. Det kostar ingenting att studera i den kommunala vuxenutbildningen, men litteraturen måste du köpa själv. Prioriterade personer är de med kort tidigare utbildning eller funktionshinder.

Kommunal vuxenutbildning, VUX, har sin bas på Campus Skellefteå. Inom VUX kan du läsa grundläggande- och gymnasiala kurser, yrkeshögskoleutbildning, utbildning i svenska för invandrare (SFI), yrkes- och lärlingsutbildningar samt särskild utbildning för vuxna. VUX erbjuder även stöd för dyslektiker och andra funktionsnedsättningar.

 

Vi tar gärna del av dina tankar om vår verksamhet!

 

Ansvarig nämnd: Gymnasienämnden

Informationen granskades: 2017-12-12