Avfall och återvinning

Genom att återvinna och på bästa sätt ta hand om vårt avfall kan vi spara naturens resurser. På sidorna om avfall och återvinning får du bland annat tips om källsortering, sophämtning, biogas och slamtömning.

Enkät om avfallshanteringen

Under september månad har ett brev med information om en enkät skickats ut till cirka 800 slumpvis valda abonnenter. Ni som har fått brevet har också fått ett unikt lösenord. Det ska du skriva in när du ska besvarar enkäten. Det gör du via denna länken där enkäten ligger (ny sida öppnas).

OBS - stämmer inte namnet och adressen överens på ditt brev

Någonting har gått snett vid utskicket av enkäten som beskrivs ovan. Adressen stämmer men det kan vara ett felaktigt namn på kuvertet du fått. Vi ber er trots detta att besvara enkäten. Alla har fått en unik kod så missen med namnet påverkar inte eftersom svaren är anonyma. Vi beklagar missen.

Genom att svara på några frågor om avfallshantering bidrar du till vår utveckling för nöjdare kunder. Tack! 

Håll koll på sophämtningen

Nu behöver du aldrig missa en sophämtning igen. Kolla in tjänsten Avfallsaffären i appen Mitt Skellefteå. Tjänsten innehåller funktioner som på ett enkelt sätt hjälper fastighetsägare att hantera sitt sopabonnemang, beställa extra tömning eller felanmäla trasiga sopkärl - allt direkt i appen Mitt Skellefteå.

Ansvarig nämnd: Tekniska nämnden
Informationen granskades: 2018-10-12
Nyhet

Höstens grovavfallsinsamling

2018-09-28 Den 1 oktober startar höstens grovavfallsinsamling. Tänk på att allt grovavfall ska läggas ut senast måndag kl.04 din hämtningsvecka. Via Skellefteåka...

Läs mer