Vatten och avlopp

Missfärgat vatten i Södra Bergsbyn

Det förekommer missfärgat vatten i Södra Bergsbyn. Vi är medvetna om detta och renspolning av ledningarna pågår och fortsätter under helgen. Om ditt vatten är missfärgat, spola kallvatten tills det blir klart igen.

Läs mer

Bo, trafik och miljö

 • Tyck till om cyklingen i Skellefteå kommun

  2020-08-04

  Cykelfrämjandet genomför en nationell granskning och jämförelse, Cyklistvelometern om hur cyklister upplever sin kommun utifrån ett cykelperspektiv. Passa på och tyck till om vår kommun.

  Läs mer
 • Cykla i sommar

  2020-07-30

  Johan Nyström från Stockholm är relativt nyinflyttad och en hängiven cyklist. När han inte cyklar till jobbet försöker han vara ute och cykla så mycket det bara går. Men det är inte lätt när man är småbarnsförälder.
  - Jag brukar välja olika rutter beroende på cykel och om jag kör med barn eller ej, berättar han.

  Läs mer
 • Köpa latrinkärl

  2020-06-23

  Latrinkärl till fritidshus finns att köpa på alla återvinningscentraler samt Skellefteå kommuns centralförråd. På kartan och beskrivning nedan kan du se hur du hittar till centralförrådet.

  Läs mer
 • Coronaviruset och ekonomiska problem

  2020-03-31

  För många innebär coronaviruset en försämrad privatekonomi på grund av till exempel varsel, arbetslöshet eller minskad inkomst. Hur klarar man exempelvis av att betala sina bolån om man varslas eller permitteras från jobbet?

  Läs mer
 • Elite Hotels of Sweden är tilltänkt operatör för kulturhushotellet i Skellefteå

  2018-07-11

  Skellefteås kommande kulturhus inklusive nytt premiumhotell byggs i trä enligt kommunens högt ställda hållbarhetsmål. Det är en av anledningarna till att ett flertal aktörer visat intresse för att driva hotellet i nära samverkan med husets kulturella verksamheter. Nu är det klart att Skellefteå kommun bedömer hotellkoncernen Elite Hotels of Swedens erbjudande som det bästa för Skellefteå.

  Läs mer

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: