Budget- och skuldrådgivning

 • Hållbarhetsveckan

  2020-09-14

  Måndag 14 september startar Hållbarhetsveckan. Under veckan uppmärksammas en del av det arbete som bidrar till att göra Skellefteå till en ännu mer livskraftig och hållbar plats. Här kan du ta del av vilka aktiviteter som pågår under veckan.

  Läs mer
 • Coronaviruset och ekonomiska problem

  2020-03-31

  För många innebär coronaviruset en försämrad privatekonomi på grund av till exempel varsel, arbetslöshet eller minskad inkomst. Hur klarar man exempelvis av att betala sina bolån om man varslas eller permitteras från jobbet?

  Läs mer
 • Koll på pengarna?

  2020-03-19

  Vad kostar det att ha en bil och vad är bra att tänka på när du köper en mobiltelefon? Hur mycket ska en ungdom som bor hemma och tjänar egna pengar betala till hushållet? Och vad händer om du inte kan betala dina räkningar?

  Läs mer
 • Ditt barn och dina pengar

  2020-03-18

  Är du en blivande förälder? När livet förändras kan man behöva fylla på med ny kunskap. Det gäller inte minst inom området privatekonomi. Oavsett om du redan har full koll på alla utgifter och intäkter och är medveten om vilka konsekvenser som olika val leder till, finns det nya risker och möjligheter i samband med föräldraskapet.

  Läs mer
 • Vad är skuldsanering?

  2020-02-25

  Den som fått skuldsanering betalar en del av sina skulder under några år. Resten slipper hen betala. Men kan du få skuldsanering trots att dina skulder är nya? Hur stora måste skulderna vara? Och vilka skulder kan du få skuldsanering för?

  Läs mer
< 1 2 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: