NIU Taekwondo

Skellefteå gymnasieskola har certifierats av Svenska Taekwondoförbundet att få bedriva nationellt godkänd idrottsutbildning i taekwondo. NIU taekwondo riktar sig till dig som har som ambition att nå elitnivå.

Undervisningen av den nationellt godkända idrottsutbildningen i taekwondo sköts i huvudsak av Niklas Andersson, huvudtränare för Soo Shim Taekwondo Klubb. Niklas har under många år varit verksam som coach och tränare för svenska junior- och seniorlandslaget samt ansvarig för Soo Shims elitaktiva.

Målet med NIU taekwondo är tydligt: Att ge de förutsättningar och den stöttning som behövs för att nå nationell och internationell nivå.

Kontaktperson
Niklas Andersson
070-643 54 23

Ansöka till NIU taekwondo

Sista ansökningsdag till NIU taekwondo inför läsåret 2021/2022 är den 15 februari 2021.

Länk till ansökan

Observera att du även ska ansöka till ett nationellt program. Du som blir antagen till NIU läsåret 2020/2021 kan välja att söka till följande nationella gymnasieprogram:

Det är ännu inte beslutat vilka program man kan välja, information om detta kommer under hösten.

 

Ansökan och antagning till gymnasieprogrammet är en separat process och du måste precis som alla andra elever göra en ansökan och uppfylla betygskraven för att bli antagen. Du kan få mer information av din studie- och yrkesvägledare.

Öppettider