Swecamp Klassiker bild 2018

Swecampklassikern

Är du redo för en utmaning? Vill du uppleva hela Sverige och samtidigt vara med och tävla om ära, berömmelse och 11 gratis nätter?

De tre sällskapen som först bor på de 11 anläggningarna i Swecamp vinner 11 gratisnätter. Sällskapet som är snabbast med att besöka alla anläggningar får dessutom välja en valfri välgörenhetsorganisation som vi skänker 10.000 kr till! Välgörenhetsorganisationen ska ha ett 90-konto vilket betyder att organisationen kontrolleras av svensk insamlingskontroll.

 

Hur gör jag för att anta utmaningen?
1. Fyll i dina uppgifter här för att visa ditt intresse av att anta utmaningen. Att du registrerar dig innebär inte att du binder upp dig på något utan du ger oss samtycke till att skicka reseinspiration längs resans gång. Inspiration från oss eller från gäster vi intervjuat som vill tipsa om fina resvägar eller stopp längs vägen som de rekommenderar dig att stanna till vid.

2. Fundera ut vad du vill uppleva i år och boka campingtomt eller stuga på de anläggningarna som lever upp till dina önskemål.

3. Campinggäst - Checka in med ditt Camping Key Europe när du anländer till anläggningen så ser vi vilken anläggning du besökt och när.
Stuggäst - Ta kontakt med oss på kontakt@swecamp.se så skickar vi ett stugkort till dig. Stugkortet visas upp när du besöker en Swecamp-anläggning för att nätterna ska registreras.


Klart! Nu startar upplevelserna - dela dem gärna via sociala medier och använd #swecampklassikern så kan vi lyfta dina bilder i Swecamps kanaler.

 

Här hittar du mer information samt registrerar dig!