Musik i December - Hell Bent for Christmas 

Söndagen den 15 december, kl.13.00 är du välkommen till en hårdrocksdag i Hallen på Nordanå. Ni hörde rätt, mitt på dagen!

Datum: 2019-12-15 - 2019-12-15

Tid: 13:00

Ort: Skellefteå

Plats: Hallen;Nordanå

Lägg till i din kalender outlook-livegoogleoutlook

 

Hårdrock ska vara till för alla! Hell Bent for Christmas i samarbete med Skellefteå Kommun presenterar för er - Musik i December.

Fri entré,

 

PROGRAM

Kl.13.15
First Revival
First Revival grundades våren 2016 i Luleå och har sedan dess etablerat sig som ett starkt tillskott till norra Sveriges metalscen.
De släppte sin debut EP "Hope Has Us Blinded" 2017 med en annan lineup i bandet. Våren 2018 bytte de sångare och med den nya lineupen i bandet så formade de ett stadigare och skitigare sound. Med en tydlig scennärvaro bjuder First Revival på tung och engagerad hårdrock som levereras till dess åskådare likt en käftmacka som kommer att lämna spår till dagen efter.
Deras sound beskrivs bäst som en blandning mellan 70-tals heavy metal och en liten touch av modern stoner. Tunggung på ren svenska.
First Revival arbetar i dagsläget på sin fullängdare RUST som släpps sommaren 2020.


Kl.14.15
Rhomb
Rhomb är en norrländsk death metal export som verkligen lyckats med konsten att blanda gamla som nya influenser och med det lyckats skapa sig ett helt unikt och tungt sound! Vilket deras första singel ”Ödlemannen” demonstrerar helt utmärkt!
Med snabba kickar, tunga riff, avgrundsvrål och med en omänsklig energi på scen bjuder Rhomb alltid in till en spelning fylld med ös och röj!

 

Kl.15.30
Blister Brigade

Blister Brigade från Skellefteå har sedan starten 2010 levererat högoktanig hårdrock'n'roll till folket. Bandet har två plattor i bagaget och en ny giv är inom kort att vänta. Vassa riff, hög volym och ett sjuhelsikes driv står på agendan när Blister Brigade kliver upp på Hallens scen.