Earth hour 2020

Skoltävling!

Publicerad 2020-03-03

I samband med Earth Hour hålls i år en tävling för förskolor, skolor och fritidsgårdar. I den här tävlingen får eleverna göra reklam för sin stad eller kommun.

Låt kreativiteten flöda och skapa ett häfte, en affisch eller kanske en reklamfilm som visar era bästa lokala utflyktstips? Välj ett sätt som barnen/eleverna tycker är roligt och något som passar ert ämne och grupp bäst.

Vad gör er hemort till det perfekta resmålet, vilken natur kan man upptäcka och vad får man absolut inte missa? Vi människor bör resa mindre och istället ha semester hemma, alltså hemester! Delta och delge oss era bästa lokala utflyktsmål!

Det finns två chanser att tävla:

  • via Världsnaturfonden (WWF) som har en nationell tävling. Läs mer på WWF:s webbplats
  • via Skellefteå Turistcenter som ordnar en lokal tävling där barngrupper och skolklasser uppmanas att lyfta sina bästa hemestertips. Vinnarna kommer att få presentera sitt material på Turistcenter  och mindre priser delas ut till de bästa bidragen

Båda tävlingarna genomförs mellan 9/3 - 22/4. Vinnare utses genom en tillsatt jury

    Skicka in ert bidrag

Sprid era lokala pärlor. Tänk på att materialet ska innehålla rimliga fakta men hur ni väljer att presentera era lokala utflyktsmål väljer ni själva.

Nationell tävling: bidrag lämnas här

Lokal tävling: bidrag lämnas till
Turistcenter, Trädgårdsgatan 7, 931 31 Skellefteå
eller till info@visitskelleftea.se