Kartan över oss 

En existentiell hörlursvandring genom ditt inre landskap.
Tiden är inne, platsen är här. Stormarna rider oss och den inre kompassnålen snurrar. Har vi gått vilse eller är på väg att hitta rätt?

Datum: 2020-04-25 - 2020-04-25

Tid: 15:00

Ort: Skellefteå

Plats: Nordanåteatern

Lägg till i din kalender outlook-livegoogleoutlook

En konstant av röster kivas om vi närmar oss Jordens kant eller redan trillat över den. En kamp om redan existerande kartor. Kanske behöver vi en ny?

Kartan över oss är en existentiell hörlursvandring genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Verket upplevs genom din egen mobil och egna lurar. Genom att gå till olika platser växer både kartan och berättelsen. Spelplatsen är din hemort, där vi tillsammans ritar kartan över oss.

Det konstnärliga teamets  medlemmar, Lisa Färnström, Joakim Rindå och Hampus Norén känns igen från tidigare produktioner som "Nationalparken", "Run for your life", "När vi träffade varann", "Landet Inuti", "Den svenska demokratins historia", "Sång till välfärden", "Några av oss", "Fäboland" och ”Vi som bor här del 1 och 2” . "Kartan över oss" blir första gången de arbetar i denna konstellation.

För att uppleva verket använder du din egen mobil (smartphone) eller platta och egna lurar. Mobilen behöver ha tillgång till internet och GPS. Läs mer Kartan över oss är jubileumsföreställningen som avslutar Riksteaterns två tematiska spår "Demokratins gränser" och "Människa och natur".

Illustration: Karin Linderoth

För biljetter och information om teknik och minimikrav på mobila enheter  Läs mer här

Arr: Skellefteå Riksteaterförening