Flygbild Vitbergsbadet

Vitbergsbadet

Stängt för säsongen!
Vi tackar alla gäster för den här sommaren och välkomnar gamla och nya gäster nästa sommar.

Vitbergsbadet ligger i direkt anslutning till Skellefteå Camping, bara två kilometer från centrala Skellefteå. Här finns bad och aktiviteter för alla åldrar och grader av djärvhet.
Vi öppnar på midsommarafton klockan 10.00
Välkommen.

Köp din dagsbiljett här

Priser

Information med anledning av Coronaviruset (Covid-19)

Begränsat antal platser på 500 personer på en dag. Biljetterna som kommer att gälla är sommarkortet och dagbiljetter, vilket innebär att du kan gå in och ut under dagen. Försäljningen sker endast digitalt via en webbshop som öppnar inom kort. Behöver du hjälp med att köpa dagbiljetter kan du vända dig till Kundtjänst.

Vågmaskinen kommer att vara stängd i år samt att det inte kommer finnas några hoppborgar. Omklädningsrum, duschrum och bastu som är inomhus kommer att vara stängda däremot finns toaletter, uteomklädningsrum och utomhusdusch att tillgå.

Tio år är åldersgränsen när du besöker Vitbergsbadet utan att någon vuxen följer med.

Håll avstånd och tvätta händerna ofta. Känner du minsta förkylningssymptom är du välkommen till oss när du är helt symptomfri.

 

Köp badbiljetten på webben

Köp din badbiljett på nätet via vår webbshop. Här kan du även förköpa biljetter till Byske utebad. Webbshopen fungerar i webbläsarna Chrome, Firefox, Safari och Edge.

 

Det här kan du göra på Vitbergsbadet

Här finns den klassiska vågmaskinen (kommer inte att vara igång sommaren 2020 pga covid19) som gjort Vitbergsbadet unikt under fler decennium. Men du hittar även vattenrutschbanor, barnpool, varmvatten- och bubbelpool.

Uppe på torra land kan du aktivera dig med bland annat hoppborg och hinderbana (kommer inte att sättas upp sommaren 2020 pga covid19), allt inramat av gröna gräsmattor och förhoppningsvis massor av sol.

För dig som är badsugen året om rekommenderar vi må-bra-templet Eddahallen eller något av våra andra badhus runt om i kommunen. Mer information hittar du i länkarna till höger.

Öppettider

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden
Informationen granskades: 2021-02-01