Skellefteå-tidningen

Skellefteå-tidningen är Skellefteås egna tidning som speglar vad som händer här, varvat med tips på aktuella evenemang och reportage om intressanta personer.

Prenumerera på Skellefteå-tidningen

Tidningen skickas ut till alla som bor i Skellefteå kommun. Men du som är utflyttad eller är intresserad av att veta vad som händer i Skellefteå kan få Skellefteå-tidningen hemskickad. Kontakta kundtjänst att du vill prenumerera på tidningen. Uppge ditt namn och din adress. Prenumerationen kostar inget!  Meddela kundtjänst här.

Aktuellt nummer

Här kan du läsa det senaste numret av Skellefteå-tidningen, nummer 1 2021

Adressändring

Du ändrar enklast din adress genom att eposta din nya adress till Skellefteå kommuns kundtjänst. Glöm inte ange ditt namn och din gamla adress!  Skicka adressändring till kundtjänst här

Om tidningen

Skellefteå-tidningen ges ut av kommunen sedan hösten 1990 och distribueras till hushåll i Skellefteå kommun. Sedan 1994 kan även utflyttade Skellefteåbor få tidningen hemskickad, och idag skickas över 9 000 exemplar till läsare i Sverige och utomlands. Skellefteå-tidningen är en av Sveriges mest långlivade och spridda kommuntidningar.

Skellefteå-tidningen har redaktör och ansvarig utgivare vid kommunens informationsenhet. Texter, foto och produktion görs i samarbete med upphandlad kommunikationsbyrå.

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2021-03-16