Erbjudanden

Här finns erbjudanden och paket för dej både som privatperson och er som företag.
Just nu har vi skrattretande mycket njut och pladask för pengarna.

Företagspaket

Relax

Vi erbjuder dig som grupp att besöka oss för en stunds avkoppling tillsammans. Vi rekommenderar en varm ”bastusittning” med eteriska oljor, kaffe, honung, grovsalt i kombination med fruktbuffé och dryck. Gruppstorlek 10-35 personer till en kostnad av 350 kr/person.

Gruppträning

Kom och kör ett tuff och inspirerande pass hos oss. Kondition, styrka, rörlighet i vatten eller i vår gymdel i form av cirkelträning, crossfit med mera. Gruppstorlek 10-25 personer. Pris 800 kr + 25 kr/person för gruppträning i vatten. Övrig gruppträning 800 kr/tillfälle.

Badet

För större sällskap. Hyr stora bassängen, familjedelen med mera. Pris för familjedel + stora bassängen 1750 kr/timme samt 25 kr/person, max 50 personer. Hyr separat del för 1000 kr/timme samt 25kr/person, max 50 personer. För ännu större sällskap lämnas offert.

Skräddarsy paket

Vi förverkligar din dag eller kväll hos oss och lämnar offert efter dina önskemål.

Barnkalas – vi ordnar ditt kalas 

så slipper du stöket där hemma.
Se de olika paketen under puffen Kalas här nedan.

Observera att kalaspaket ska bokas minst en vecka före önskad dag.


Styrketräningspaket 6 månader

Pris: 1250 kr (gymkort ingår ej)

Priset inkluderar träff med personlig tränare vid fem tillfällen. Vi gör ett långsiktigt upplägg (6 månader) med ett flertal träningsprogram. Vi gör mätningar av kroppsfett. Styrke- och konditionstester ingår. Välj program och nivå utifrån din målsättning. (lätt, medel och avancerad)

Uthållighetsstyrka

Passar dig som vill förbättra kroppssammansättningen. Få upp ”flåset” och orka med ett friskt och aktivt liv. llsidigt program med uppbyggande styrketräning.

Maxstyrka

Tuff styrketräning för dig som vill bli maximalt stark i hela kroppen.  Bygger upp volym och kvalitet i muskeln som är viktig för fortsatt styrkeutveckling.

Massage

Nu kan du boka tid för en stunds  avkopplande massage hos oss på Eddahallen. 30 minuter/300 kr. Bokning sker via kundtjänst tel 735000 eller direkt i Eddahallens reception.

Bokningsbara tider hittar du under rubriken massage till vänster.

Kontakt

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2018-07-11
Sida

Kalas

Slipp stöket med städning, bakning och annan planering för kalaset och ge ditt barn en härlig upplevelse hos oss i stället.
Eddgar kommer självklart u...

Läs mer