Kultur

 • Skellefteå lanserar barnens digitala bibliotek Bibblix

  2020-07-01

  Sommarlovet är i full gång och med den en välbehövlig vila och återhämtning för Skellefteås skolbarn. Med barnens digitala bibliotek Bibblix blir det enkelt att hålla igång läsningen under sommaren och smidigt att ta med sig biblioteket till hängmattan, stranden eller parken. Som en av tre kommuner i landet är Skellefteå först att erbjuda Bibblix till sina användare.

  Läs mer
 • Berättarvandringar 2020

  2020-06-16

  Upplev nya sidor av Skellefteå i sommar! Sommarens berättarvandringar visar upp dolda sidor av platserna som omger oss. Varje söndag under sommaren finns en ny berättarvandring i Skellefteå att uppleva på olika platser i Skellefteå regionen.

  Läs mer
 • Elite Hotels of Sweden är tilltänkt operatör för kulturhushotellet i Skellefteå

  2018-07-11

  Skellefteås kommande kulturhus inklusive nytt premiumhotell byggs i trä enligt kommunens högt ställda hållbarhetsmål. Det är en av anledningarna till att ett flertal aktörer visat intresse för att driva hotellet i nära samverkan med husets kulturella verksamheter. Nu är det klart att Skellefteå kommun bedömer hotellkoncernen Elite Hotels of Swedens erbjudande som det bästa för Skellefteå.

  Läs mer
< 1 2 3 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: