Worldbuilding, Horror, Game and VFX 

Låt dig inspireras och fascineras av en spännande utställning skapad av Visuell gestaltning Filmdesign och Digital design åk I och II samt Datorspelsutveckling åk II. Utställningen visas hela sommaren och följer Skellefteå museums öppettider.

Datum: 2019-06-05 - 2019-08-25

Ort: Skellefteå

Plats: Skellefteå museum, Nordanå

 

Utställningen pågår 5/6 till den 25/8 2019                                               

                                           
De två Skellefteå baserade studieprogrammen Visuell gestaltning Filmdesign & Visuell gestaltning Digital design på Campus Skellefteå slår upp portarna till utställningen där de lyfter fram vårens arbete. 

I utställningen visas skräckfilmsproduktioner i form av filmer och föremål, digitala visuella effekter för film, spelprojekt och projekt där studenterna har skapat modeller och filmade sekvenser av en framtidsvision.

Utbildningarna är på tre år och ger studenterna en grund till att arbeta inom film och spelbranschen.

Arr. Skellefteå museum

 

Ordinarie öppettider Nordanå

Tisdag 10- 19
Onsdag-söndag 10-16

(sommartid 17 juni t.o.m. 18 augusti )

Tisdag - söndag 10-16