Tävling: Min Skemesterpärla 

Denna sommar kommer kanske att bli lite annorlunda på grund av rådande pandemi. Många kommer att vara hemma på sin semester och utflyktstips i närheten blir därför extra värdefullt. Nu pågår en tävling för dem som är mellan 6-16 år, där du enkelt deltar genom att dela ditt bästa skemestertips digitalt.

Datum: 2020-06-07 - 2020-09-07

Ort: Annan ort

Lämna bidrag!

Fota din skemesterpärla och beskriv vad som gör just denna plats speciell. Här hittar du länk till tävlingen. Fyll i formuläret, bifoga text och bild samt markera ut platsen på kartan. Dina kontaktuppgifter kommer inte att synas för andra. Efter tävlingens slutdatum kommer fem vinnande bidrag att utses. Vinnande bidrag kommer att få synas på Turistcenter och ett antal priser kommer även att delas ut bland inlämnade bidrag. Tävlingen är ett samarbete mellan Skellefteå kommun och Turistcenter, för ett hållbart Skellefteå!

Dela gärna ditt skemestertips på Instagram och tagga inlägget med #skemester, #hemesterivasterbotten. Observera att du måste ha en öppen användare på Instagram för att ditt tips ska bli synligt för andra.

Du får delta i tävlingen om du är mellan 6-16 år och självklart går det bra att lämna in flera bidrag. Tävlingen pågår under hela sommaren, mellan vecka 24-37. Ditt bidrag ska vara inlämnat senast måndag 7 september.

Läs mer om denna tävling och se fler tips på lokala aktiviteter på visitskelleftea.se

Vid frågor kring tävlingen, kontakta Energi- och klimatrådgivningen via ekr@skelleftea.se.
 

Hållbar livsstil

En hållbar livsstil är ett måste för framtiden. En viktig del är att se över resandet, hur reser Du? Med den här tävlingen önskar vi hjälpa varandra att upptäcka Skellefteå och Västerbotten, att hitta de perfekta resmålen i vår närhet. Genom denna tävling kan vi ta del av barnens egna skemesterpärlor!