Tillbaka till sökresultatet

Undersköterskor till hemtjänst samt vård och omsorgsboende

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker undersköterskor som vill vara en del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård, här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet hela livet med god omvårdnad. Som undersköterska är du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå. Inom socialkontorets vård- och omsorgsavdelning ger vi stöd till människor i hela Skellefteå kommun. Tillsammans utformar vi ett stöd som bidrar till en meningsfull vardag med god omvårdnad. Varje dag, för hela Skellefteå. Varmt välkommen att bli en av oss! Vi söker undersköterskor till följande vård- och omsorgsboenden: Brogården, Sörböle Buregården, Bureå (+ vikariat natt) Hedvigsgården, Kåge (+ natt) Sunnanäng, Sunnanå Björkhammargården, Jörn Vi söker undersköterskor till följande hemtjänstområden: Bureå Centrala stan Erikslid Nattpatrullen yttre, Burträsk Lövånger nattpatrull Läs mer om uppdraget som undersköterska här: https://skelleftea.se/invanare/jobba-i-skelleftea-kommun/det-har-kan-du-jobba-som/vard-omsorg-och-stod/underskoterska

Arbetsuppgifter

Du utför vård- och omsorgsinsatser inom ditt ansvarsområde. Genom ett rehabiliterande synsätt ska du stödja och uppmuntra individens förmågor. Du kommer att utföra omsorgsuppgifter baserat på de beslut som har tagits. Det innebär att du stöttar individen utifrån dennes behov med exempelvis förflyttningar och hjälp med personlig hygien. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera, planera och organisera det dagliga arbetet samt att vara kontaktperson. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor, närstående och andra resurspersoner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna ta till dig, förstå skriftlig och muntlig information samt kunna dokumentera. Det är viktigt att du har tillräckligt goda fysiska förutsättningar för att klara av de arbetsuppgifter arbetet innebär. Vi söker dig som trivs med att hjälpa människor och har lätt för att sätta dig in i andras situation. Det är naturligt för dig att visa respekt för andras önskemål och behov. Du tycker om att samarbeta med andra och är bra på att tillsammans hitta lösningar för att nå vårt gemensamma mål. Eftersom arbetet med människor innebär ständiga förändringar är det viktigt att du kan anpassa dig och behålla ett gott humör. Har du erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt erfarenhet att arbeta med individer med kognitiva sjukdomar ser vi det som meriterande. På vissa av våra arbetsplatser är det krav på B-körkort. Skellefteå kommun är finsk och samisk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska eller samiska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Urval och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Antal tjänster
24

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-29
Referensnummer:
Omgång 47
Ansök Här

Kontakt

Anna Lindh
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00
Julia Eriksson
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: