Tillbaka till sökresultatet

Huvudansvarig program och event Society Expo - SE26

Kommunledningskontoret

Om arbetsplatsen

I Skellefteå sker just nu en unik samhällsomvandling. Vi står mitt i den gröna omställningen av Europa, och världens blickar riktas mot Skellefteå. Under 2026 kommer vi att genomföra Society Expo - SE26. Här vill vi visa upp hela samhällets omvandling för resten av världen och då behöver vi dig som tillsammans med många andra ser till att SE26 blir en fantastisk upplevelse för våra nuvarande invånare, framtidens invånare, besökare från hela världen och alla partners som vi ska jobba tillsammans med. Därför söker vi nu en driven huvudansvarig för program och event för en projektanställning 2024-2026.

Arbetsuppgifter

Detta är en tjänst med ledningsfunktion, det innebär att man formellt har ansvar för verksamhet och ekonomi. Ditt uppdrag blir att vara övergripande ansvarig för programinnehåll samt expoutställningens genomförande våren 2026. Det innebär att de områden som utses till SE26-områden i god tid ska vara tillgängliga, säkra, hållbara och upplevelserika för besökare under hela eventet. I ansvaret ingår också att planera för den evenemangsorganisation som ska genomföra eventet där du har en nyckelroll för samordning, säkerhet och genomförande. Tjänstens placering blir på kommunledningskontoret. Den är begränsad till projektperioden och du rapporterar som huvudansvarig för program och event till Expochefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, organisation, marknadsföring, projektledning, upplevelseproduktion, service management eller motsvarande samt mycket god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Vi tror att du har en bakgrund inom näringslivet och/eller offentlig sektor. Du är en trygg, driven relationsskapare som får saker att hända och du är van att jobba med en bredd av olika aktörer från privat så väl som offentlig verksamhet. Du är en strukturerad person som är duktig på återkoppling och att hålla samverkansaktörer uppdaterade. Din omfattande erfarenhet sträcker sig till att planera och genomföra storskaliga evenemang med ett mångfacetterat program riktat mot både allmänheten och företag/organisationer. Du har även haft det ekonomiska ansvaret för dessa evenemang och besitter en djup förståelse för kostnadsdrivare inom evenemangsplaneringen. Din förmåga att samarbeta med olika samhällsaktörer har lett till innovativa lösningar och en betydande bidragande faktor för evenemangsbesökarna. Du har kunskap om hur man rapporterar och kommunicerar både med ledning och medarbetare och du förstår vikten av att bygga en stabil men snabbfotad organisation. Du är duktig på att lyssna, är handlingskraftig, får team att jobba tillsammans och kan hålla ordning och reda i ekonomisk rapportering. Det krävs att du är en person som trivs med förändringar då tjänstens innehåll kan komma att variera över tid.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-13
Referensnummer:
C188467/2024
Ansök Här

Kontakt

Marielle Rånes
HR-partner
0910 - 73 50 00
Helena Renström
Projektchef
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Katarina Holmqvist
Vision
0910-73 50 00
Anna-Karin Knutsson Eriksson
SACO
0910 - 73 50 00

Övrig information

Kommunledningskontoret arbetar för att utveckla hela Skellefteå med dialog, samverkan och delaktighet som verktyg. Här ligger ansvaret för en rad övergripande frågor. Det handlar bland annat om kommunikation, personal, ekonomi, planering, samhällsutveckling och näringslivsfrågor. Utöver det ska kommunledningskontoret vara kompetensresurs för kommundirektören, ledningsgruppen, förvaltningschefer och vd:ar för våra kommunägda bolag, så att kommunkoncernen utvecklas utifrån gemensamma visioner, mål och uppdrag. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: