Tillbaka till sökresultatet

Laboratorietekniker

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Vill du vara en del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för att göra verklig skillnad? Då är det dig vi söker! Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Vi söker därför dig som är en kvalitetsinriktad laboratorietekniker med placering på Tuvans biogasanläggning. Hos oss blir du en del av ett litet team på tre personer som samarbetar nära varandra. Här får du vara med i arbetet hela vägen och du styr och planerar arbetet tillsammans med kunden. Laboratoriets verksamhet ingår i en del av samhällsbyggnads uppdrag att skydda miljön och hälsan för kommunens invånare. Det fyra år gamla laboratoriet är en ackrediterad laboratorieverksamhet enligt ISO 17025:2018, som innebär att vi arbetar på en hög nivå när det gäller kvalitet.

Arbetsuppgifter

I laboratoriet är du, i nära samarbete med kvalitetsansvarig, med i hela arbetsprocessen - från inköp och planering till analyser och rapportering. Du kommer bland annat att genomföra fysikalisk-kemiska analyser av avloppsvatten och slam. Arbetet innefattar även att hantera kemikalier och utrustning på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Ackrediteringsverksamheten avser:
• Avloppsvatten/lakvatten • Slam/sediment Din arbetsplats kommer att vara i vårt fina och funktionella laboratorium som är placerat på Tuvans biogasansläggning, arbetet kräver att du är på plats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning, utbildning med inriktning kemi, biomedicinsk analytiker eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Har du erfarenhet av liknande arbete/laboratorieerfarenhet ser vi det som en merit. Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du är van att arbeta mot uppställda mål och håller en hög kvalité i det arbete som du utför. I laboratoriet kommer du att arbeta i ett litet team, din förmåga att samarbeta och hitta lösningar kommer att vara viktig. Du tycker om att ge service och kan snabbt ställa om när förutsättningarna förändras. Du ska kunna läsa och förstå instruktioner både på svenska och engelska.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-23
Referensnummer:
414168
Ansök Här

Kontakt

Sofie Pettersson
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Helena Stenmark
HR-Partner, inriktning rekrytering
0910-73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: