Avfall

Problem med soptömning på grund av snömängderna

Vissa hushåll kommer inte att kunna få sina sopor tömda. De stora snömängderna gör att sopbilen inte kan köra in på vissa vägar eftersom de riskerar att köra fast. De som hämtar ditt avfall gör allt de kan. Vi har också ett problem med trasig sopbil för Allmiljö som ligger efter en dag. Där handlar det om rutten som går runt Andersvattnet, Bygdeträsket, Bygdsiljum, Östra Blisterliden, Kvarnbyn.

Läs mer

Skellefteå kommun

 • Kronprinsessparet får informationom läget i Skellefteå

  2021-01-15

  Att intresset för Skellefteå är stort både nationellt och internationellt har säkert många lagt märke till. Fredagsförmiddagens digitala möte mellan kommunalrådet Lorents Burman (S) och kronprinsessparet är ytterligare ett kvitto på alla de intresserade blickar som vänds Skellefteå. Mötet skedde på initiativ av kronprinsessparet som ville informera sig om läget i Skellefteå vad gäller coronasituationen men också när det gäller Skellefteås utveckling i spåren av Northvolts etablering.

  Läs mer
 • Bygger broar i dubbel bemärkelse

  2021-01-14

  Stavaträsk skoterklubb har funnits sedan 2003 och vill verka för friluftslivet både med och utan skoter. Tillsammans med byborna i Stavaträsk och fiskevårdsföreningen i området har de till exempel skapat en mötesplats för alla åldrar, Grillstugan i Stavaträsket.
  - Det har blivit en samlingsplats i synnerhet vintertid, berättar kassören Odal Lundmark (tidigare ordförande i tolv år) som var med och startade klubben.

  Läs mer
< 1 2 3 4 5  ... > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: