Vatten och avlopp

Vattenläcka Styrmansgatan, Ursviken

En vattenläcka har uppstått på Styrmansgatan i Ursviken. Alla hushåll har vatten och lagningsarbetet sker efter helgen. Under arbetet kommer vattnet att behöva stängas av.

Läs mer

Skellefteå kommun

 • Sverigefinnarnas dag - 23 februari

  2019-02-14

  Lördag den 23 februari firas Sverigefinnarnas dag i Skellefteå kommun. På Stadsbiblioteket är det två konserter. En med Keijo Lindberg och en med Anna Fält. Start 13.00. Gratis inträde och fika.

  Läs mer
 • Fabriken blir Östra navet

  2019-02-14

  Vilken fabrik pratar vi om? Lokalen med namnet Fabriken på Hedensbyn som samlar flera av kommunens tekniska verksamheter byter namn. Namnbytet görs på grund av att det så ofta uppstår frågetecken kring vilken fabrik det egentligen pratas om.

  Läs mer
 • Föreningsnytt februari 2019

  2019-02-13

  Nu har nästan halva tiden av årets kortaste månad gått och det blir ljusare och ljusare på dagarna. I detta späckade nummer vill vi bland annat tipsa om ferieverksamheten som startar, Vitbergets Dag, Sportlov, Enstaka arrangemang, Idrott för alla och hur ni kan nå ut med er information till nya invånare.

  Läs mer
 • Växthuspriset ska locka och inspirera till idéer

  2019-02-11

  Växthuspriset är till för barn och unga och deras lärare/pedagoger i förskolan och skolan. Hur jobbar du och dina kollegor med att ta tillvara på barn och elevers egna idéer kopplat till olika ämnen/aktiviteter? Berätta så har du chansen att vinna en riktigt trevlig aktivitet för hela klassen/gruppen. Sista dag för ansökan är 30 maj i år.

  Läs mer
< 1 2 3 4 5  ... > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: