Vatten och avlopp

Vattenläcka i Bureå

En vattenläcka har uppstått i Bureå. Från och med tisdag morgon kommer alla fastigheter öster om Burviksvägen 57, ca 30 hushåll, bli utan vatten medan läckan lagas. En vattentank ställs ut i korsningen Skepparvägen/Hästkroken/Burviksvägen.

Läs mer

Skellefteå kommun

 • Den digitala förändringsresan tar fart

  2019-04-04

  Vi har utmaningar. Ekonomin, hur vi ska få tag på kompetens och hur vi ska svara upp mot de ökande förväntningarna från våra invånare. Tre utmaningar som vi behöver möta på helt nya sätt.

  Läs mer
 • Du kan skicka din fallfrukt direkt i bruna kärlet

  2018-08-16

  Har du mycket fallfrukt som du inte kan ta hand om? Då kan du lägga dessa direkt i bruna kärlet så blir de till Biogas. Men proppa inte för fullt. De som faller ur kärlet under tömning har chauffören inte möjlighet eller tid att plocka upp.

  Läs mer
 • Elite Hotels of Sweden är tilltänkt operatör för kulturhushotellet i Skellefteå

  2018-07-11

  Skellefteås kommande kulturhus inklusive nytt premiumhotell byggs i trä enligt kommunens högt ställda hållbarhetsmål. Det är en av anledningarna till att ett flertal aktörer visat intresse för att driva hotellet i nära samverkan med husets kulturella verksamheter. Nu är det klart att Skellefteå kommun bedömer hotellkoncernen Elite Hotels of Swedens erbjudande som det bästa för Skellefteå.

  Läs mer
 • Helhetsupphandling och samverkansentreprenad för bygget av kulturhuset

  2017-12-19

  Under oktober påbörjade projektet Kulturhus Skellefteå en process för upphandling av hela bygget av kulturhuset. Tidigare har planen varit att dela upp bygget i flera mindre upphandlingar, men med tanke på hur projekteringen utvecklats ser kommunen nu fördelar i att jobba vidare med bygget som helhet.

  Läs mer
< 1 2 3 4 5  ... > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: