Skellefteå kommun

 • Elite Hotels of Sweden är tilltänkt operatör för kulturhushotellet i Skellefteå

  2018-07-11

  Skellefteås kommande kulturhus inklusive nytt premiumhotell byggs i trä enligt kommunens högt ställda hållbarhetsmål. Det är en av anledningarna till att ett flertal aktörer visat intresse för att driva hotellet i nära samverkan med husets kulturella verksamheter. Nu är det klart att Skellefteå kommun bedömer hotellkoncernen Elite Hotels of Swedens erbjudande som det bästa för Skellefteå.

  Läs mer
 • Helhetsupphandling och samverkansentreprenad för bygget av kulturhuset

  2017-12-19

  Under oktober påbörjade projektet Kulturhus Skellefteå en process för upphandling av hela bygget av kulturhuset. Tidigare har planen varit att dela upp bygget i flera mindre upphandlingar, men med tanke på hur projekteringen utvecklats ser kommunen nu fördelar i att jobba vidare med bygget som helhet.

  Läs mer
 • Marias magisteruppsats bekräftar äldreomsorgens väg

  2017-10-03

  Under några år har Maria Stenmark, utvecklingsledare Samhällsbyggnad, studerat deltid via Mittuniversitetet vid sidan av sitt arbete på Skellefteå kommun. I somras gick hon upp med sin magisteruppsats i kvalitet och ledarskapsutveckling: Storskalig förändring i komplexa system - utforskande av en förändringsresa, från traditionell förvaltning till offensiv kvalitetsutveckling i en kommun. Ett arbete som baseras på Skellefteå kommuns storskaliga förändringsarbete.

  Läs mer
 • Framtidsfullmakt

  2017-09-15

  Framtidsfullmakt innebär att en privatperson har rätt att skriva en fullmakt som blir giltig när han eller hon på grund av sjukdom, psykisk störning eller liknande inte längre kan ta hand om sina angelägenheter.

  Läs mer
 • Skellefteås kulturhus högintressant för investerare

  2017-09-15

  Det finns ett starkt intresse av att investera i Skellefteå och de senaste månaderna har det dykt upp nya intressanta möjligheter, inte minst för Skellefteås kommande kulturhus. Det här innebär att Skellefteå kommun nu fokuserar på att sälja hela kulturhuset inklusive hotellet.

  Läs mer
< ... 6 7 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: