Vikarieinformation för måltidsavdelningen

Vår vision är att tillsammans skapa Norrlands bästa måltidsupplevelse! Välkommen som vikarie till Skellefteås största restaurangverksamhet. Vi tillagar och serverar i snitt 17 000 portioner mat per dag, årets alla dagar, på förskolor, skolor och inom äldreomsorgen.

Vad innebär det att jobba som kock?

Som kock på måltidsavdelningen lagar du mat så långt som möjligt från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Vår breda verksamhet möjliggör arbete inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök. När du jobbar i våra kök är det viktigt att du har kunskap om egenkotroll och specialkoster.

Time care pool

Som vikarie anger du i webbsystemet Time Care Pool vilka tider du är tillgänglig för arbete. I systemet ser du ditt schema, svarar på jobbförfrågningar samt uppdaterar din personliga kalender.

Logga in på Time Care Pool

Du ansvarar för att gå in på din personliga sida i Time Care Pool för att fylla i de dagar och pass som du kan arbeta. Du måste lägga in din tillgänglighet minst två veckor framåt och uppdatera den om det sker förändringar. Det är viktigt att din tillgänglighet stämmer med den tid du kan jobba. Om du till exempel blir sjuk tar du bort att du är tillgänglig.

När du accepterat förfrågan via systemet eller SMS och blivit tilldelad ett arbetspass så innebär detta att du har ingått överenskommelse med arbetsgivaren. Besvara de förfrågningar som du får. Detta är viktigt så att vi kan planera bemanningen.

Öppettider

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-03-03