Kommun och politik

 • Åtgärdsplan för arbetsmiljön är nu färdig

  2020-06-15

  Skellefteå kommun har nu presenterat en åtgärdsplan med anledning av den externa utredning om arbetsmiljön som nyligen genomförts. Tillsammans med det övriga arbetsmiljöarbetet ska planen bidra till mer öppenhet och medskapande, samt respekt och tillit mellan såväl medarbetare som mellan medarbetare och chefer.

  Läs mer
 • Mångfaldspriset 2020

  2020-06-12

  Brinner du för frågor om mångfald? Eller känner du någon som gör det? Skicka då en ansökan eller nominering till Skellefteå kommuns mångfaldspris.

  Läs mer
 • Lyckat försök med mobila förskolebussar

  2020-06-10

  Sex månader har gått sedan projektet med två mobila förskolebussar startade i Skellefteå kommun och barn, personal och föräldrar är riktigt nöjda med verksamheten hittills.
  - Ett av barnen sa 1 000 tummar upp. Det är ett riktigt bra betyg, konstaterar Linda Larsson, rektor för den mobila förskolebussen Pråmen i Skelleftehamn.

  Läs mer
 • Annorlunda skolavslutningar i år

  2020-06-04

  I år kommer alla skolavslutningar att se annorlunda ut och det beror förstås på att det inte får uppstå folksamlingar och trängsel. Allt enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att motverka smittspridning under den globala pandemi som pågår just nu.
  Studenterna kommer att ha sina utspring klassvis på gymnasieskolorna. Årskurs 1 och 2 i gymnasiet och introduktionsprogram har digitala avslutningar med sin klasser. Gymnasiesärskolan avslutar enligt schema klassvis på skolan.

  Läs mer
< 1 2 3 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: