Kommun och politik

 • Sverigefinnarnas dag - 23 februari

  2019-02-14

  Lördag den 23 februari firas Sverigefinnarnas dag i Skellefteå kommun. På Stadsbiblioteket är det två konserter. En med Keijo Lindberg och en med Anna Fält. Start 13.00. Gratis inträde och fika.

  Läs mer
 • Fabriken blir Östra navet

  2019-02-14

  Vilken fabrik pratar vi om? Lokalen med namnet Fabriken på Hedensbyn som samlar flera av kommunens tekniska verksamheter byter namn. Namnbytet görs på grund av att det så ofta uppstår frågetecken kring vilken fabrik det egentligen pratas om.

  Läs mer
 • Växthuspriset ska locka och inspirera till idéer

  2019-02-11

  Växthuspriset är till för barn och unga och deras lärare/pedagoger i förskolan och skolan. Hur jobbar du och dina kollegor med att ta tillvara på barn och elevers egna idéer kopplat till olika ämnen/aktiviteter? Berätta så har du chansen att vinna en riktigt trevlig aktivitet för hela klassen/gruppen. Sista dag för ansökan är 30 maj i år.

  Läs mer
 • Kenneth Lindén blir ny projektchef för fastighet på Support och lokaler i Skellefteå kommun

  2019-02-08

  I april börjar Kenneth Lindén sitt jobb som projektchef på Support och lokaler i Skellefteå kommun. Han har sedan 2003 arbetet på Trafikverket i olika roller, projektledare för nationella reinvesterings-, och underhållsprojekt och som sektionschef för Nationell underhållsplanering. De senaste två åren har Kenneth jobbat som nationell utredningssamordnare för de större beslutade reinvesteringarna, spår-och spårväxlar.

  Läs mer
< 1 2 3 4 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: