Kommun och politik

 • Mångfaldspriset 2020

  2020-06-12

  Brinner du för frågor om mångfald? Eller känner du någon som gör det? Skicka då en ansökan eller nominering till Skellefteå kommuns mångfaldspris.

  Läs mer
 • Lyckat försök med mobila förskolebussar

  2020-06-10

  Sex månader har gått sedan projektet med två mobila förskolebussar startade i Skellefteå kommun och barn, personal och föräldrar är riktigt nöjda med verksamheten hittills.
  - Ett av barnen sa 1 000 tummar upp. Det är ett riktigt bra betyg, konstaterar Linda Larsson, rektor för den mobila förskolebussen Pråmen i Skelleftehamn.

  Läs mer
 • Coronaviruset ger oss lärdomar

  2020-05-07

  Arbetet med att hantera spridningen av Coronaviruset överskuggar allting annat. Det är en mycket speciell situation som präglar det mesta i världen och i Skellefteå just nu. Men det är också viktigt att se att det pågår utveckling.

  Läs mer
 • Tänk på säkerheten när du jobbar hemifrån

  2020-03-27

  Du som jobbar hemifrån befinner dig inte i arbetsplatsens vanliga, säkrade it-miljö. Därför bör du tänka på några saker, till exempel att försäkra dig om att du har ett starkt lösenord till ditt wi-fi hemma.

  Läs mer
 • Att vara attraktiv som arbetsgivare

  2020-03-11

  Välfärdens största utmaning framöver är kompetensförsörjningen. Hur ska vi fortsätta att locka unga till välfärdens viktiga yrken och hur skapar vi ett hållbart arbetsliv? Vad ingår i att vara attraktiv som arbetsgivare?

  Läs mer
< 1 2 3 4 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: