Nyheter

 • 89,5 miljoner till förbättringar för gående och cyklister

  2020-06-03

  Skellefteå kommun har blivit beviljad ett så kallat stadsmiljöavtal på 89,5 miljoner kronor av Trafikverket för byggandet av den nya bron över älven, omvandlingen av Parkbron samt anläggandet av två nya gång- och cykelvägar till Bergsbyns industriområde.

  Läs mer
 • Kristina Sundin Jonsson informerar om det aktuella läget, tisdag 2 juni

  2020-06-02

  För att skydda riskgrupper har Daglig verksamhet för personer med funktionsvariation stängt under perioden 11 maj till 2 augusti. Idag gästas kommundirektör Kristina Sundin Jonsson av Åsa Israelsson, chef för Stöd och service, som berättar om de beslut de tagit. Dessutom medverkar Elis Vikström, som i vanliga fall deltar i daglig verksamhet på Nöjesfabriken, och han berättar hur han upplever stängningen.

  Läs mer
 • Utredning av arbetsmiljön slutförd

  2020-06-01

  Resultatet från den externa utredning som Skellefteå kommun tillsatt för att undersöka eventuella brister i arbetsmiljön har i dag presenterats för kommunen. Skellefteå kommun har i samband med utredningen tillsatt en arbetsgrupp som ska ta fram en konkret åtgärdsplan för de förbättringspunkter som utredningen identifierat. Åtgärdsplanen kommer att presenteras 15 juni.

  Läs mer
 • Annorlunda skolavslutning i år

  2020-06-01

  Studenten och skolavslutningarna för avgångsklasser i årskurs tre gymnasiet kommer att genomföras på skolorna den 9 juni. Men det blir i mindre grupper och utan släkt och vänner. Det är för att Folkhälsomyndigheten beslutat om att folksamlingar på max 50 personer är okej.

  Läs mer
< 1 2 3 4 5  ... > 

  

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2016-09-07