Nyheter

 • Efter sommaren byggs Europas största batterifabrik

  2019-06-18

  Nu skrivs industrihistoria i Skellefteå och Europa. Finansieringen av den första produktionsfasen av Europas största batterifabrik är säkrad. I augusti startar bygget. Det innebär också att vi lämnar det gamla Skellefteå bakom oss och går in i en spännande period av förändring. Nu behöver vi alla dra åt samma håll.

  Läs mer
 • En plats där kultur för unga får ta plats

  2019-06-12

  I Skellefteå kommun satsas det stort på ungas möjligheter att ta del av och utöva kultur.
  – Olika former av kultur ger barn och ungdomar viktiga verktyg när det gäller att förstå världen och hitta sin egen identitet, säger Malin Nilsson, konstpedagog på Skellefteå konsthall.

  Läs mer
 • Skellefteå en allt mer hållbar kommun

  2019-05-23

  Hållbarhet är en hörnsten i Skellefteå kommuns verksamhet. Allt vi gör ska ha bäring mot social, ekonomisk eller miljömässig hållbarhet. Glädjande nog har vi kommit en bra bit på väg.

  Läs mer
 • Ska du köpa bil?

  2019-04-06

  När du köper en ny eller begagnad bil hos en bilhandlare är du skyddad av konsumentköplagen. Det innebär att bilhandlaren inte kan ge dig sämre villkor än vad som står i lagen.

  Läs mer
 • Funderingar om TV, telefoni, bredband och fiberanslutning?

  2019-04-05

  Hur går du tillväga om du anser att en telefonförsäljare lurat på dig ett telefonabonnemang? Vad gör du om du har avbrott på din fasta telefoni? Vad bör du tänka på innan du väljer telefonabonnemang eller bredbandsleverantör? Funderar du på att dra fiber till din villa?

  Läs mer
< ... 6 7 8 9 10  ... > 

  

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2016-09-07