Kulturhuset

 • Eskilstuna inspireras av Skellefteås kulturhus

  2017-10-26

  Eskilstuna kommun planerar ett kulturhus med koncept liknande Skellefteås. Den 10 oktober kom en delegation från både kommun och företag i Eskilstuna till Skellefteå för att studera hur vi genomför vårt projekt.

  Läs mer
 • Skellefteås kulturhus högintressant för investerare

  2017-09-15

  Det finns ett starkt intresse av att investera i Skellefteå och de senaste månaderna har det dykt upp nya intressanta möjligheter, inte minst för Skellefteås kommande kulturhus. Det här innebär att Skellefteå kommun nu fokuserar på att sälja hela kulturhuset inklusive hotellet.

  Läs mer
 • Spira på besök i Skellefteå

  2017-05-12

  Den 10-11 maj var Kulturhuset Spira från Jönköping på besök i Skellefteå för att dela med sig av sina erfarenheter vid uppstart av ett kulturhus. Förutom att träffa politiker, representanter från projektet och kärnverksamheterna fick även invånarna möjlighet att lyssna och ställa frågor kring Spiras process och verksamhet på ett öppet kvällsmöte.

  Läs mer
 • Konstnärer ska bidra till gestaltningen av Skellefteås kulturhus

  2017-05-05

  Skellefteå kommun bjuder in etablerade konstnärer till en upphandling som gäller konstnärlig gestaltning för kulturhuset enligt enprocentsregeln. Konsten ska förhålla sig till byggnadens arkitektur och bidra till en intressant och trivsam offentlig miljö. Den ska även förstärka varumärket och den värdegrund som kulturhuset ska vila på.

  Läs mer
< 1 2 3 4 5 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: