Välkommen till Lövångersskolan

 • Något lägre meritvärde under våren

  2018-09-21

  För-och grundskolenämnden godkände det pedagogiska bokslutet, som är en del i det systematiska kvalitetsarbetet där skolkontoret två gånger per år tar fram ett pedagogiskt bokslut.

  Läs mer
 • Från årsskiftet blir det en mobilanpassad e-tjänst för att lämna schema för barn i förskola och fritidshem

  2018-09-21

  För-och grundskolenämnden beslutade att uppdatera riktlinjerna för förskola och fritidshem.
  Ändringen gäller från årsskiftet (första januari) och innebär att planerade schematider lämnas in veckovis istället för löpande. Schematider och ledighet ska lämnas i via en uppdatering i e-tjänsten. Den nya e-tjänsten är mobilanpassad och användarvänlig, och finns som en app.

  Läs mer
 • Ge ett klimatlöfte till vår planet

  2018-09-17

  Under hållbarhetsveckan kan du avge ett löfte om en förändring som innebär att du minskar din klimatpåverkan. Då deltar du samtidigt i en tävling med chans att vinna fina priser!

  Läs mer
 • Vem tycker du ska få Mångfaldspriset 2018?

  2018-09-13

  Känner du till någon person, grupp eller organisation som du tycker gör en bra insats för att främja integrationen i vår kommun? I så fall vill vi uppmana dig att tipsa oss om vem eller vilka som bör nomineras till Mångfaldspriset. Sista nomineringsdag är 12 oktober.

  Läs mer
 • Drogsituationen i Skellefteå ska vändas

  2018-09-12

  I oktober och november kommer socialnämnden tillsammans med individ- och familjeomsorgen i Skellefteå kommun att genomföra fem invånardialogträffar i kommunen om dagens drogsituation. Där du har möjlighet att påverka.

  Läs mer
< 1 2 3 > 

Ansvarig nämnd:

Informationen granskades: