Vikariat, gruppbostad, korttidshem och personlig assistans

Arbetsuppgifter

GRUPPBOSTAD/SERVICEBOSTAD
I arbetet som stödassistent eller stödpersonal på en gruppbostad eller servicebostad ingår att stötta människor i personlig omvårdnad, praktiska sysslor, fritidsaktiviteter och sociala kontakter. Du är också ett stöd i boendets pedagogiska verksamhet.

KORTTIDSHEM BARN OCH UNGA
I arbetet som stödassistent eller stödpersonal i en barn- och ungdomsverksamhet ingår att stötta barn och unga med personlig omvårdnad, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

PERSONLIG ASSISTANS
Som personlig assistent jobbar du i personens hem och dina arbetsuppgifter utgår från den enskildes önskemål och behov. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära medicinska insatser, personlig omvårdnad, praktiska sysslor, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, trygg och flexibel. Du har lätt för att skapa relationer och är uppmärksam och lyhörd mot andra. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det är meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av att arbeta med:
- personer med olika funktionsvariationer
- barn och ungdomar
- omvårdnad
- pedagogik
- TAKK/AKK

Att kunna prata och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation samt kommunicera med person, närstående och kollegor.

För att kunna arbeta som stödassistent eller stödpersonal i en barn- och ungdomsverksamhet behöver du lämna in ett utdrag ur belastningsregistret. Du ansöker själv om det via polisens hemsida. Utdraget heter Arbete med barn med funktionsnedsättning (LSS-verksamhet) Ansök gärna om utdraget från belastningsregistret redan när du gör din ansökan.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Vi tillämpar individuell lönesättning

Inom alla yrken är arbetstiden schemalagd dag, kväll och helg. Journatt och vaken natt förekommer. Vi anställer löpande, vänta därför inte med din ansökan!

Ansök här

Sista ansökningsdag: 13 dec 2020

Referensnummer: Höst 2020

Kontaktpersoner

Helen Abrahamsson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Victoria Nilsson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Maria Löfgren Lindqvist
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Jonas Classon
Kommunal
0910-73 50 00

Malin Andersson
Kommunal
0910-73 50 00

Övrigt

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-04-17

Frågor och svar