Sjuksköterskor till Kåge och Byske

Är du legitimerad sjuksköterska och sugen på nya utmaningar? Som sjuksköterska hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet.

Som sjuksköterska i hemsjukvården och vård och omsorgsboende arbetar du inom det område och boende som ditt team är knutet till. Arbetet sker både självständigt och i ditt team. I Byske och Kåge har vi ett gott samarbete mellan hemvård och vård- och omsorgsboende. Arbetstiderna är dag, kväll och helg.

Vi söker sjuksköterskor till:
• Norrgårda vård och omsorgsboende, Byske
• hemsjukvården, Kåge

 
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska möter du framförallt äldre multisjuka men även yngre personer med behov av hemsjukvård och personer med demenssjukdom. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att självständigt möta våra patienter för att bedöma, planera, utföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar med, och kring, patienten. Att handleda och stötta andra yrkesgrupper till att växa i deras yrkesroll utgör en del av uppdraget.

Kvalifikationer

Du är en problemlösare som har förmåga att snabbt ställa om och prioritera när förutsättningarna ändras. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer med andra, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt.

Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att arbeta med äldre/geriatrik, vård i livets slutskede, hemsjukvård eller psykiatri. Har du dessutom specialistutbildning inom något av dessa områden är det så klart ett stort plus. B-körkort är ett krav.

Skellefteå kommun är sedan 2018 finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi gör löpande urval så vänta inte med din ansökan. Tillträde efter överenskommelse.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 20 sep 2020

Referensnummer: A968136/2020

Kontaktpersoner

Terece Harrysson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Annika Forssander
Vårdförbundet
0910-73 50 00

Övrigt

Vi inom avdelningen för vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-04-17

Frågor och svar