Sommarjobb återvinningsarbetare

Vatten och avfall är en avdelning på Samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall.

Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. För detta finns återvinningscentraler i Bureå, Burträsk, Byske, Jörn, Boliden, Lövånger, Degermyran i Skellefteå och Ursviken.

Till återvinningscentralerna söker vi nu medarbetare på deltid under sommaren.

Arbetsuppgifter

Som återvinningsarbetare på återvinningscentral är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Du hjälper medborgarna när de kommer och ska lämna sitt avfall på någon av återvinningscentralerna i kommunen.

Jobbet innebär arbete även på eftermiddagar och lördagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus, oavsett väder, som är serviceinriktad och som tycker om att hjälpa andra. Som person är du ordningsam och har förmåga att skapa goda kundrelationer. Du har god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket. Ett krav är att du har fyllt 18 år innan du börjar jobbet. B-körkort är önskvärt. Har du avsändarutbildning för hantering av farligt avfall är det en merit.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde efter överenskommelse

Ansök här

Sista ansökningsdag: 15 apr 2020

Referensnummer: A928424/2020

Kontaktpersoner

Tommy Marklund
enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Curt Lundberg
Kommunal
0910-73 50 00

Övrigt

--

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar