Barnskötare, Klippans förskola

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Klippans förskola är en enavdelningsförskola, beläget i ett lugnt villaområde i Skelleftehamn. Förskolan ligger nära skog och natur, som nyttjas varje dag. Gården är anpassad efter både sommar- och vinterlekens fantastiska möjligheter. I närmiljön finns tillgång till bland annat lekparker, skridskobana, skidspår och bibliotek. Läs mer om Klippans förskola här: http://www.skelleftea.se/klippansforskola

Som barnskötare hjälper du varje barn att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med pedagogerna i verksamheten skapar du en trygg och pedagogisk miljö där varje barn blir sitt bästa jag. Barnen är i fokus i både planerings- och vardagsarbete. Ständig utveckling av verksamheten är viktigt för oss, och där är du med och påverkar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt och har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv.

Du har gymnasial utbildning från barn och fritidsprogrammet med inriktning pedagogiskt arbete eller motsvarande arbetslivserfarenhet som barnskötare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde efter överenskommelse


Ansök här

Sista ansökningsdag: 30 jun 2019

Referensnummer: A885349/2019

Kontaktpersoner

Linda Karlsson
förskolechef
0910-73 50 00

Marie Holmgren
Kommunal
0910-73 50 00

Övrigt

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2019-07-11

Frågor och svar