Utbildningsledare, Yrkeshögskolan

Skellefteå är en växande stad i omvandling. De närmaste åren kommer en mängd nya arbetstillfällen att skapas, liksom nya bostäder och ny infrastruktur. Utvecklingen bidrar till ett ökat behov av yrkesutbildningar och vi behöver därför utöka vår verksamhet med en utbildningsledare.

Yrkeshögskolans utbildningar drivs i nära samarbete med näringslivet och skräddarsys utifrån näringslivets behov av kompetens. Verksamheten ingår i VUX, den kommunala vuxenutbildningen som finns på Campus i centrala Skellefteå. Läs mer om VUX här: https://www.skelleftea.se/vux

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du samarbetar med övriga utbildningsledare, rektor och utbildningsadministratör.

I arbetet som utbildningsledare kommer du att planera och organisera samt följa upp och utveckla utbildning kopplat till process- och tillverkningsindustrin. Detta gör du i nära samarbete med utbildningens ledningsgrupp och aktuell bransch. Du kommer även att samarbeta med Myndigheten för yrkeshögskolan när det bl a handlar om kvalitetsgranskning.

I din roll som utbildningsledare arbetar du även med antagning av studerande och fungerar som pedagogiskt stöd till dem. Du genomför klassråd, utvecklingssamtal och andra aktiviteter tillsammans med studenterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av utbildningsfrågor och det är meriterande om du har arbetat som instruktör eller utbildare inom industrin, eller har annan pedagogisk utbildning. Har du dessutom erfarenhet av yrkeshögskola ser vi det som ett plus.

Som person är du driven och strukturerad och motiveras av att hålla en god kvalitet och nå uppsatta mål. Du är självständig samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och lätt för att knyta kontakter med både studerande och branschfolk.

För att lyckas i rollen som utbildningsledare krävs att du har en administrativ förmåga och att du är skicklig i ditt sätt att kommunicera i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde efter överenskommelse.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 23 feb 2020

Referensnummer: A932787/2020

Kontaktpersoner

Ulf Olofsson
Rektor
0910-73 50 00

Anette Berglund
Utbildningsledare
0910-73 50 00

Carl-Gustav Lundahl
Utbildningsutvecklare
0910-73 50 00

Övrigt

--

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar