Undersköterskor, Regnbågen

Regnbågen är beläget på Anderstorp och består av 46 lägenheter uppdelat i fyra flyglar. Vi arbetar i team tillsammans med sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt sjuksköterskor. Vi strävar efter ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot varandra i teamet, de boende och deras anhöriga.

Arbetet består av dagtjänstgöring och planeras utifrån verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter

Du utför vård och omsorgsinsatser inom ditt ansvarsområde utifrån fastställda mål, riktlinjer och budget. Utifrån ett rehabiliterande synsätt ska du stödja och uppmuntra den äldres förmågor, dokumentera, planera och organisera arbetet. Vi strävar efter att ha ett positivt förhållningssätt i arbetsgruppen och att möta de boende på ett professionellt och engagerat sätt.

Arbetstiden består av fasta scheman.

Kvalifikationer

Utbildning inom vård och omsorg, omvårdnadsprogrammet eller annan undersköterskeutbildning. Erfarenhet av arbete med omvårdnad till äldre. Du ska ha goda kunskaper i dokumentation i Procapita, hantera att skriva genomplaner och besitta kunskaper i kontaktmannaskap. Du känner starkt engagemang och är professionell i ditt arbete. Viktigt att du har förmåga att arbeta på ett flexibelt och framsynt sätt, är lyhörd och visar respekt för vårdtagarens behov och önskemål. Du trivs att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vikariat med eventuell möjlighet till tillsvidaretjänster. Tillträde efter överenskommelse.


Ansök här

Sista ansökningsdag: 30 jun 2019

Referensnummer: A885221/2019

Kontaktpersoner

Julia Andersson
boendechef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Åsa Larsson
Kommunal
0910-73 50 00

Övrigt

Vi inom Vård och omsorg strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt. En viktig del av arbetet är att erbjuda stöd till människor att få klara sig själva och bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till vård- och omsorgsboenden, färdtjänst, hälso- och sjukvård i hemmet och på boenden samt förebyggande verksamhet såsom fotvård, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2019-07-11

Frågor och svar