Socialsekreterare

Att arbeta på distrikt innebär att du lär dig nytt varje dag. Du får stor nytta av din professionalitet och ditt engagemang. Tempot kan vara högt, där flexibilitet och framsynthet är ett måste. Du kommer att ingå i ett av våra arbetslag. Anställningen är förenad med dagjour och beredskapstjänstgöring.

Vi söker nu en socialsekreterare till distrikt Väster.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare är du ansvarig för att utreda, verkställa och följa upp insatser- allmänna och individuell inriktade insatser, rådgivning och information. Tjänsten är förenad med dagjour och beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Socionomexamen. Du har god vana vid dokumentation samt en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt grundläggande IT-kunskaper. Du har god kunskap om lagstiftning och tillämpning.

Du arbetar både självständigt och strukturerat genom att planera, organisera och prioritera ditt arbete väl. Du är relationsskapande och har mycket god förmåga att etablera kontakt med människor i en utsatt situation. Du har en mycket god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vikariat, 2020-05-01 -- 2021-02-28

Ansök här

Sista ansökningsdag: 23 feb 2020

Referensnummer: A932891/2020

Kontaktpersoner

Emma Hopkin
enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Linda Lundgren
Vision
0910-73 50 00

Elenor Martinsson
SSR
0910-73 50 00

Övrigt

-

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar