Sjuksköterska, hemsjukvården Burträsk

Vi söker en sjuksköterska till hemsjukvården i Burträsk. Du kommer att ingå i ett team av sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Sjuksköterskorna utgår dagtid från vård och omsorgsboendet Burträskgårdarna som ligger centralt i vackra och trevliga Burträsk.

Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att självständigt möta våra patienter för att bedöma, planera, utföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar med och kring patienten. Att handleda och stötta andra yrkesgrupper till att växa i deras yrkesroll utgör en del av uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du specialistutbildning och erfarenhet av arbete inom hemsjukvård samt vård av äldre med komplexa sjukdomstillstånd är det meriterande.

Som person är du självständig, initiativrik och ansvarstagande. En god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde som sjuksköterska är meriterande. Arbetet förutsätter att du har ett noggrant och systematiskt tillvägagångssätt, öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Du trivs med att arbeta nära i team, uppskattar god stämning i gruppen och är pedagogisk och hänsynsfull i ditt bemötande av andra. För tjänsten krävs B-körkort.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde snarast efter överenskommelse

Ansök här

Sista ansökningsdag: 27 feb 2020

Referensnummer: A933134/2020

Kontaktpersoner

Maria Johansson
enhetschef
0910-73 50 00

Terece Harrysson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Marianne Lindqvist
Vårdförbundet
0910-73 50 00

Övrigt

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-02-17

Frågor och svar