Vikariat, hemtjänst och vård- och omsorgsboende

Arbetsuppgifter

HEMTJÄNST
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten stöttar du individer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad i deras hem. Du arbetar självständigt med mycket frihet och ansvar.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Där är uppdraget att skapa trygghet för de som kan ha svårt att komma till ro på natten. Du är också den som är först på plats när någon har aktiverat sitt trygghetslarm.

VÅRD- OCH OMSORGSBOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde på ett vård- och omsorgsboende stöttar du individer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, trygg och flexibel. Du har lätt för att skapa relationer och är uppmärksam och lyhörd mot andra. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Det är meriterande om du har utbildning eller studerar inom vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete eller annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter.

Att kunna prata och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med individer, anhöriga och kollegor.

Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Vi tillämpar individuell lönesättning

Arbetstiden är schemalagd vardagar och helger. I din ansökan anger du om du är intresserad av att arbeta dag och kväll eller enbart natt.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 13 dec 2020

Referensnummer: Höst 2020

Kontaktpersoner

Helen Abrahamsson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Victoria Nilsson
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Maria Löfgren Lindqvist
rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Jonas Classon
Kommunal
0910-73 50 00

Malin Andersson
Kommunal
0910-73 50 00

Övrigt

Tillbaka till listan

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen
Informationen granskades: 2020-04-17

Frågor och svar